Nagy teljesítményű tűzhely – 4 égő – Dupla – 70cm mély – 27kW – gázos | Maxima 09396018

Elérhetőség:

Nincs raktáron


Katalógusszám: 09396018

839 280 Ft (660 850 Ft ÁFA nélkül)

Nincs raktáron

Amikor a főzőberendezéseket napi szinten használják, fontos, hogy valóban bírják a strapát, és hosszú ideig tartsanak. Ezért ezt a négyégős gáztűzhelyet a forgalmas kereskedelmi konyhák, például éttermek, kávézók és szállodák számára tervezték. A konstrukció vastag rozsdamentes acélból áll, az edénytartók pedig öntöttvasból készültek, így nagyon tartós és robusztus. 

LPG és földgázzal használható

A tűzhely teljesítményének javítása érdekében az égők krómból készültek, a tűzhely pedig nagyméretű, könnyen kezelhető gombokkal rendelkezik, így nagyon praktikusan használható készülék. A nagy teherbírású főzőlapot gyújtólánggal is felszerelték, amely biztosítja, hogy a gáz begyulladjon, amikor elfordítja a tárcsát. Ez egy további biztonsági intézkedést is tartalmaz, amely megakadályozza, hogy a gáz tovább folyjon, amikor nem gyullad be. Biztonsági termosztát is van, amellyel 100 és 300°C közötti hőmérsékletet állíthat be. Ez a professzionális készülék mind PB-gázzal, mind földgázzal működik.

Sima felületek

A rozsdamentes acélból készült sima felületeknek köszönhetően ez a Maxima Cooking Range 700 sorozatú tűzhely könnyen tisztítható. A zökkenőmentesen hegesztett tetejének előnye, hogy nem tudnak megtapadni a szennyeződések maradványai. Ugyanez vonatkozik a belső sarkokra is, ezek lekerekítettek, így a szennyeződések nem tudnak felhalmozódni. Az egyes részek tisztításához egyszerűen szétszedheti őket, és meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatja meg. Ezután egy puha ruhával szárítson meg mindent.

Termékleírások

  • Nettósúly: 50kg
  • Készülék méretei: W80 x D70 x H28cm
  • Gázégő teljesítménye: 4 x 6,75kW 
  • Közös gázteljesítmény: 27,0kW
  • Előre telepített gázinjektorok: G25 – natural gas
  • Additional set gas injectors: G30 – LPG (propán/bután)
EAN: 8719632127178 Cikkszám: 09396018 Kategória:
Márka: Maxima

VÁSÁRLÓKOSÁR

close