Rendszeresen árul doni kebabot, shawarmát vagy gyrost a vendéglátóipari vállalkozásában? Akkor szüksége van egy professzionális kebabgrillre. Ezzel a két gázégővel és rozsdamentes acél védőhálóval ellátott grillsütővel egyszerre körülbelül 20 kg húst grillezhet a nyárson. Ez a grill alkalmas intenzív napi használatra, és minden shawarma üzlet, grill étterem, görög étterem vagy más vendéglátóipari konyha kiegészítője. A két égő hőmérsékletét külön-külön beállíthatja, így a hús egyenletesen sül meg a nyárs egészén. A nyárs percenként egyszer forog, így a hús minden oldala tökéletesen megsül.
Eltávolítható rozsdamentes acél csepptálca
Ez a robusztus grill rozsdamentes acél csepptálcával van felszerelve, amely összegyűjti az összes zsírt. A csepegtetőtálca könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Ennek a shawarma grillnek a motorja az alján található. A grill gyakran rozsdamentes acélból készült tükröződő rácsokkal van felszerelve az oldalán. Ezek nem tartoznak az alapfelszereltséghez, de külön megrendelhetők. Mivel ez a doni kebabgrill gázzal működik, a földgázhoz (20-25 mbar) szabványos fúvókákat kap. Az LPG (propán/bután) fúvókákat külön szállítjuk (30 – 50 mbar) műanyag zacskóban, a használati útmutatóval együtt. A földgázról LPG-re való átállítást mindig szakemberrel végeztesse el. A legfinomabb grillételek kebabgrillen készülnek, de a húsok nyársról való
sima és gyors levágásához egy elektromos grillkés is szükséges. Ez külön rendelhető.
Egyszerűen tisztítható
A kebabgrill teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Minden használat után ajánlott a grillt megtisztítani. Ezt úgy teheti meg, hogy hagyja kihűlni a készüléket, majd kihúzza a konnektorból. Távolítsa el a nyársat, a hústálat és a többi kivehető alkatrészt a grillből. Ezek vagy mehetnek a mosogatógépbe, vagy nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatók. A ház nedves ruhával is tisztára törölhető. A tisztítás után törölje szárazra az összes alkatrészt egy puha ruhával, és szerelje vissza a grillt.
- Professzionális grill dáner / gyros / kebab / shawarma készítéséhez
- 2 gázégővel felszerelt, rozsdamentes acél védőhálóval (AISI 310)
- A hőmérséklet minden égőhöz külön-külön beállítható
- Kivéve az oldalsó rozsdamentes acél reflexiós rácsokat
- Rozsdamentes acél csepegtető tálcával felszerelve
- Ház, nyárs és hústányér rozsdamentes acélból
- Megbízható motor az alján
- A
grillnyárs állítható a tökéletes elkészítéshez - A nyárs balra és jobbra forgatható
- Egyszerűen tisztítható
./li>
- Max. kapacitás: 20 kg hús
- Méretek nyárs: 12 x 12 mm
- nyárs hossza: 450 mm
- Rotációs sebességű nyárs: 1 rotation per minute
- Diameter meat plate: 190 mm
- Gas consumption: 0.524 m3/h
- Net weight: 26,8 kg
- Dimensions:
- Teljesítmény: 6.64 kW
- 230V/50Hz/1fázis
- Szériafelszereltség: fúvókák földgázhoz (20 – 25 mbar)
- LPG (propán/bután) fúvókák külön rendelhetők (30 – 50 mbar)
- A földgáz LPG-re történő átalakítását mindig szakemberrel kell elvégeztetni
-
- Net weight: 25kg
- Dimensions:
- Maximális kapacitás: 20 kg hús
- Kés mérete:: 12 x 12mm
- Skewer length: 45cm
- Skewer rotation speed: 1RPM
- Meat plate diameter: 19cm
- Gas consumption: 0,524 m3/h
- Gázfogyasztás: 6,64 kW
- 230V/50Hz/1Phase