-40%

Automatikus vízlágyító – vízkőmentesítő – 5L gyanta – digitális kijelző | Maxima 09351100

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

A következő termékek még mindig raktáron vannak a gyártónál: 5 db

Katalógusszám: 09351100

159 579 Ft 267 120 Ft (125 653 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 107,541.00 Ft (40%) !

Engedélyezett utánrendelésre

A lágyabb víz sokkal jobb a vízigényes készülékek számára. A kemény víz ásványi lerakódásokat tartalmaz, amelyek idővel felhalmozódhatnak, ami vízkő kialakulásához vezet, és megváltoztatja a víz ízét. A vízkő felhalmozódásának megelőzése kevesebb időt jelent a tisztításra és hosszabb élettartamot a professzionális konyhai berendezések számára. Ennek az automatikus vízlágyítónak köszönhetően ez mostantól egyszerű dolog.

Védekezzen a vízkő ellen

A csapvíz gyakran vezethet vízkőhöz, és a lakóhelyétől és a vízkeménységtől függően ez valódi problémává válhat. Minden olyan berendezésnek, amely vizet használ, előbb-utóbb szembe kell néznie ezzel. Példaként említhetjük a mosogatógépeket, az eszpresszógépeket és a kombi gőzsütőket, amelyek ilyenkor nem működnek a lehető legjobban, és több energiát fogyasztanak. A vízkő hatással lehet az olyan dolgok ízére is, mint a tea és a kávé, valamint arra, hogy a mosogatógépben használt mosószerek mennyire hatékonyak. Ennek leküzdéséhez nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni egy vízlágyítót, és időről időre újratölteni a sótablettákat, hogy segítsen csúcsformában tartani a gépeket. A sótabletták könnyen megrendelhetők online.

Egyszerű működés az automatikus regenerálás révén

Ez az elektromos vízlágyító szintetikus gyantából készült golyókkal van töltve. Ezek a vízkőből nátriumot csinálnak, ami nem káros az Ön egészségére és a gépekre. A vízlágyító egy ideig tartó használata után a gyantagolyók telítődnek. Szerencsére ez a készülék öntisztító. A só gondoskodik arról, hogy a gyantagolyók felszabadítsák a tárolt vízkőmennyiséget, és a sós vízzel kiürüljenek. Ezt a folyamatot “regenerálásnak” nevezik. A regenerálás automatikusan történik. Önnek csak a vizsgált vízkeménységet kell beírnia a készülék kijelzőjébe, és a rendszer maga számítja ki a regenerálás leghatékonyabb ütemezését. A
kijelzőn az is látható, hogy hány liter víz áll rendelkezésre, mielőtt újabb regenerálási ciklusra lenne szükség.

Tulajdonságok

 • Nominális vízhozam: 1,8-20
 • Electric control valve
 • Produces hard water during regeneration

Product specifications

 • Net weight: 10kg
 • Dimensions: Méretek:
  W22 x D43 x H53cm
 • Sófogyasztás: 0,7kg
 • Sótartály kapacitása: 11kg
 • Gyanta mennyisége: 5L
 • 230V / 50Hz / 1 fázis 3W
EAN: 8720365348051 Cikkszám: 09351100 Kategória:

SHOPPING CART

close