-37%

Automatikus vízlágyító – vízkőmentesítő – 7L gyanta – digitális kijelző | Maxima 09351105

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

Több mint 10 db van raktáron a gyártónál

Katalógusszám: 09351105

197 379 Ft 312 480 Ft (155 417 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 115,101.00 Ft (37%) !

Engedélyezett utánrendelésre

A lágyabb víz sokkal jobb a vízigényes készülékek számára. A kemény víz ásványi lerakódásokat tartalmaz, amelyek idővel felhalmozódhatnak, ami vízkő kialakulásához vezet, és megváltoztatja a víz ízét. A vízkő felhalmozódásának megelőzése kevesebb időt jelent a tisztításra és hosszabb élettartamot a professzionális konyhai berendezések számára. Ennek az automata vízlágyítónak köszönhetően ez mostantól egyszerű dolog. 

Védekezzen a vízkő ellen

A csapvízben gyakran képződik vízkő, ami lakóhelyétől és a víz keménységétől függően valódi problémává válhat. Minden olyan berendezésnek, amely vizet használ, előbb-utóbb szembe kell néznie ezzel. Példaként említhetjük a mosogatógépeket, az eszpresszógépeket és a kombi gőzsütőket, amelyek ilyenkor nem működnek a lehető legjobban, és több energiát fogyasztanak. A vízkő hatással lehet az olyan dolgok ízére is, mint a tea és a kávé, valamint arra, hogy a mosogatógépben használt mosószerek mennyire hatékonyak. Ennek leküzdéséhez nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni egy vízlágyítót, és időről időre újratölteni a sótablettákat, hogy segítsen csúcsformában tartani a gépeket. A sótabletták könnyen megrendelhetők online.

Egyszerű működés az automatikus regenerálás révén

Ez az elektromos vízlágyító szintetikus gyantából készült golyókkal van töltve. Ezek a vízkőből nátriumot csinálnak, ami nem káros az Ön egészségére és a gépekre. A vízlágyító egy ideig tartó használata után a gyantagolyók telítődnek. Szerencsére ez a készülék öntisztító. A só gondoskodik arról, hogy a gyantagolyók felszabadítsák a tárolt vízkőmennyiséget, és a sós vízzel kiürüljenek. Ezt a folyamatot “regenerálásnak” nevezik. A regenerálás automatikusan történik. Önnek csak a vizsgált vízkeménységet kell beírnia a készülék kijelzőjébe, és a rendszer maga számítja ki a regenerálás leghatékonyabb ütemezését. A
kijelzőn az is látható, hogy hány liter víz áll rendelkezésre, mielőtt újabb regenerálási ciklusra lenne szükség.

Tulajdonságok

 • Nominális vízhozam: 1,8-35/75
 • Elektromos vezérlőszelep
 • Kemény víz előállítása regenerálás közben

Termékleírások

 • Net weight: 12kg
 • Dimensions: Méretek:
  W28 x D52 x H54cm
 • Sófogyasztás: 1,2kg
 • Brine tank capacity: 24kg
 • Amount of resin: 8L
 • 230V / 50Hz / 1 fázis 3W
EAN: 8720365348068 Cikkszám: 09351105 Kategória:

SHOPPING CART

close