Nagy teljesítményű állvány – Egyetlen egység – 70cm mély – nyitott | Maxima 09397002

Elérhetőség:

Rendelésre ( 4-7 napon belül )


Katalógusszám: 09397002

138 640 Ft (109 165 Ft ÁFA nélkül)

Rendelésre ( 4-7 napon belül )

Robusztus állványt keres a 700-as főzősorozat egyik konyhai készülékéhez? Ez a strapabíró kiváló kiegészítője minden professzionális konyhának. A főzősorba is elhelyezhető, és intenzív napi használatra is alkalmas. A kocsi robusztussága és megfelelő magassága lehetővé teszi, hogy ergonomikusan dolgozhasson bármilyen konyhában

Egyszerűen összeszerelhető

Az állvány elegendő helyet kínál az edények, serpenyők és egyéb konyhai eszközök tárolására. Ezenkívül a 700 cookline sorozat konyhai eszközei az egyszerű csatlakoztatási mechanizmusnak köszönhetően gyorsan felszerelhetők a kocsira. Az állványból egy dupla változat is kapható, amely 80 x 70 cm-es.

Egyszerűen tisztítható

A kocsi tisztítása egyszerű feladat a rozsdamentes acél háznak köszönhetően. Egy nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel szakszerűen tisztíthatja ezt a professzionális támlát. Ezenkívül a kocsi stabil lábakkal rendelkezik, hogy minden konyhában stabilan elhelyezhető legyen.

 • Nagy alaprekesz az edények, serpenyők stb. tárolására.
 • Egyszerű csatlakoztatási mechanizmus más 700-as sorozatú alkatrészekkel
 • Biztos lábak a stabilitás érdekében
 • Megrendelhető dupla kivitelben is (80 x 70 cm)
 • Méretek:
 • Az állványzat és a tálca a
  stabilitás érdekében
  :

  Maxima szerviz

  Miatt, hogy a kiváló ügyfélszolgálat és a termékeinkkel kapcsolatos jó tapasztalat nem lehetőség, hanem követelmény, fontosnak tartjuk, hogy a vásárlás után is kapcsolatba léphessen velünk. Ennek megvalósítása érdekében házon belüli műszaki részlegünk van, amely szívesen segít Önnek bármilyen kérdéssel vagy esetleges hibával kapcsolatban. Kérjük, ne habozzon felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal.
  Gondolkodik azon, hogyan vagy hol találhat meg minket? Kérjük, tekintse meg Vevőszolgálati oldalunkat .

  • Méretek: B40 x D63 x H57cm
EAN: 8719632123934 Cikkszám: 09397002 Kategória:
Márka: Maxima

VÁSÁRLÓKOSÁR

close