Prémium sültkrumpli melegítő – 90cm mély – elektromos | Maxima 09398625

Elérhetőség:

Rendelésre ( 4-7 napon belül )


Katalógusszám: 09398625

356 480 Ft (280 693 Ft ÁFA nélkül)

Rendelésre ( 4-7 napon belül )

A sült krumpli még mindig az egyik legnépszerűbb snack, és szinte bárhol megtalálható: az éttermektől és kávézóktól kezdve a büfékig és a vállalati étkezdékig. Egy sültkrumpli-melegítő készülék ugyanolyan nélkülözhetetlen, mint maga a fritőz, hiszen a meleg és ropogós sültkrumplinak melegen és ropogósan kell maradnia.

Egyszerű használat

A sültkrumpli-melegítő hátulján infravörös fűtőelem található, amely a termosztát segítségével 110 és 190°C közötti hőmérsékletre állítható. Nemcsak a hőmérséklet tartja melegen, ropogósan és frissen a sült krumplit, hanem a melegítő alja is hozzájárul ehhez. Perforált felülettel rendelkezik, így a felesleges zsiradék az alatta lévő csepegtető tálcában gyűlik össze. Így még az alulra került sült krumpli is friss és ízletes marad. A perforált aljnak enyhén ívelt formája is van, így könnyebben ki tudja kikanalazni a sült krumplit.

Robusztus kivitel

A sült krumpli melegítő anyagválasztása és intelligens kialakítása biztosítja, hogy ellenálljon a forgalmas vendéglátóipari konyhák intenzív napi használatának. Ez a készülék teljes egészében rozsdamentes acélból készült, akárcsak az alsó tányér és az olajgyűjtő tálca.

A sima rozsdamentes acél, a zökkenőmentesen hegesztett varratok és a lekerekített sarkok mind biztosítják, hogy a szennyeződések nem tudnak felhalmozódni semmilyen sarokban vagy a felületeken. Ezáltal a meleg igazán könnyen tisztíthatóvá válik. A négy stabil rozsdamentes acéllábnak köszönhetően mindig stabilan a helyén marad. Lehetőség van talapzatot is rendelni hozzá. Ez nyitott vagy alatta szekrényajtóval ellátott modellben is kapható.

Product specifications

  • Net weight: 20kg
  • Device dimensions: W40 x D90 x H28cm
  • Teljes elektromos teljesítmény: 1 kW
  • Teljesítmény: 230V / 50Hz / 1 fázis 1000W

A termékhez nem tartozik konnektor.

EAN: 8719632128946 Cikkszám: 09398625 Kategória:
Márka: Maxima

VÁSÁRLÓKOSÁR

close