-32%

Tálcakocsi – Bakerynorm – 16 x tálca (60 x 40cm) – tálcák nélkül | Maxima 09300548

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09300548

75 428 Ft 110 880 Ft (59 392 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 35,452.20 Ft (32%) !

Elfogyott

Mivel a vendéglátóhelyeken gyakran sok mindent kell szállítani, a pékségekben, éttermekben, szállodákban vagy önkiszolgáló létesítményekben nélkülözhetetlen a stabil tálcás kocsi. Evőeszközök, edények, tálcák, tányérok és hozzávalók mind szállíthatóak ezzel a professzionális kocsival. A kocsi 16 polccal rendelkezik, amelyekre tálcák, tálcák vagy tálcák helyezhetők. Ennek a kocsinak a masszív felépítése biztosítja, hogy a nehéz munkát is elbírja. A lábak ütközővel rendelkeznek, és a kocsi könnyű mozgatásához fogantyú is található.

Bőséges hely

A tálcás kocsi használatával egyszerre több dolgot is szállíthat, így Ön és munkatársai sok emeléstől és járkálástól
kímélheti meg magát. Ez a kocsi elegendő támasztékkal rendelkezik 16 polcnyi Bakerynorm (60 x 40 cm) méretű tálca vagy állvány elhelyezésére. A polcok szélei behajtottak, a sarokvarratok pedig hegesztéssel és polírozással készültek, hogy megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását. Ezzel a kocsival biztonságosan dolgozhat, köszönhetően a tiszta, éles élek nélküli kivitelnek. A kocsi lábai extra stabilak. A tálcás kocsi lapos csomagolásban érkezik, és 10 perc alatt összeszerelhető. Maguk a tálcák vagy állványok nem tartoznak a csomaghoz, de megrendelhetők webshopunkon keresztül.

Egyszerűen tisztítható

Mivel a polc teljesen rozsdamentes acélból készült, a tisztítás nagyon egyszerű. Töltsön meg egy vödröt vízzel, adjon hozzá egy csipetnyi enyhe mosószert, és nedves ruhával törölje le a kocsit. Ha csíkok nélkül szeretné visszatolni a kocsit az éttermébe, törölje át az összes padlót egy száraz és puha ronggyal. A mozgatás sem okoz gondot a praktikus forgatható kerekeknek köszönhetően, amelyek közül kettő fékkel is rendelkezik.

Tulajdonságok

  • Négyszögletes lábak a nagyobb szilárdságért
  • Síkba csomagolva, egyszerű összeszereléssel
  • Háttámasz, hogy a tálca ne csússzon végig
  • li>A sarkok zökkenőmentesen hegesztettek és políroztak
  • Négy kerékkel, köztük két fékkel, és fogantyúval rendelkezik a könnyű mozgatás érdekében

Termékleírások

  • Nettó súly: 1,5 kg: 20kg
  • Dimensions: B54 x D68 x H173,5cm
  • Polcok közötti távolság: 8,5cm
  • Csőátmérő: 25mm

A tálcák és állványok nem tartoznak a csomaghoz.

EAN: 8719632121992 Cikkszám: 09300548 Kategória:

SHOPPING CART

close