Húsfecskendő – 50ml – szürke | 3 tű
- Húskészítmények készítésénél ajánlott – A húsinjektor segít az ízletes sült húsok, steakek, felvágottak elkészítésében . Lehetővé teszi, hogy a húsba sót fecskendezzen, ami felgyorsítja a pácolást és a hús egyenletesen sózott lesz, valamint lehetővé teszi, hogy a húst “belülről” fűszerezze . A hús továbbra is megőrzi textúráját, szaftosságát és színét.
- Sokszoros felhasználás – a tűk és a húspermetező többször is használható. Csak mosd és szárítsd meg őket, ha végeztél, és máris készen állnak a következő injekcióra.
- Három különböző tűt tartalmaz – a készlet nem csak egy 50 ml-es fecskendőt , hanem három tűt is tartalmaz. Mindegyik tű különböző, ami növeli a fecskendő húshoz való használatának lehetőségeit . Találhat egy lyukú, két lyukú és öt lyukú tűt.
- Gumitömítés – A húsinjektor egy hasznos gumitömítéssel is rendelkezik. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a pác ahelyett, hogy a húsban a megfelelő helyen kötne ki, kifolyik.
A termék felhasználása:
- A húsinjektor nagyon könnyen kezelhető , így bárki képes lehet gond nélkül használni.
- Egyszerűen töltse meg a fecskendőt páclével, csatlakoztassa a megfelelő tűt (csattal a leur végén), majd dugja a tűt a húsba, és nyomja meg a fecskendő dugattyúját, hogy kiürítse a hús belsejét.
- A tűket úgy tervezték, hogy mind a pác, mind a fűszerezés áthaladjon rajtuk.
A kínált húsfecskendő kapacitása akár 50 ml is lehet, így nem kell olyan gyakran újratöltenie. A készlet akár 3 különböző típusú tűt is tartalmaz. Itt találja:
- Ötlyukú tű, amely egyenletesen osztja el a pácot a hús belsejében.
- A kétlyukú tű alkalmas a nagy darabos fűszereket tartalmazó pácok húsba történő befecskendezésére. Ez egy olyan tű, amely a pácot mindkét oldalról szétoszlatja.
- Az egylyukú tű, ideális a pácok pontszerű felviteléhez.
Specifikációk:
- kapacitás: 50 ml
- tűtartó: luer
- tűk száma: 3
- súly: 0,092 kg
- méretek: 7,7 x 23 x 3,5 cm
A saját felvágottak és steakek készítése nemcsak divat, hanem az egészségesebb táplálkozás egyik módja is. Elengedhetetlen tartozék a húspermetező, amely nagyban megkönnyíti a hús elkészítését. A sós pác és a fűszerek befecskendezése megkönnyíti a hús pácolását, fokozza az ízét és növeli a termékek szaftosságát.