-18%

Kávéfőző – 15L – 120 csésze – kivehető kávészűrő | Maxima 09300599

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

Több mint 10 db van raktáron a gyártónál

Katalógusszám: 09300599

45 549 Ft 55 440 Ft (35 865 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 9,891.00 Ft (18%) !

Engedélyezett utánrendelésre

A nagy létszámú vendégcsoportok számára történő kávékészítés sok időt vehet igénybe, ha csak egy hagyományos kávéfőzőt használ. Néha ez egyszerűen nem elég. Ezzel a 15 literes kapacitású professzionális kávéfőzővel akár 120 csésze kávét is készíthet egyetlen óra alatt, ami tökéletes a zsúfolt időszakokban, amikor gyorsan kell kiszolgálnia a vendégeket. Ez a készülék gyönyörű dizájnnal rendelkezik, és nagyon könnyen használható. Ideális a vendéglátóiparban büféknél vagy rendezvényeken való használatra. Amellett, hogy 15 liter kávét főz, a kávét forrón is tarthatja, és tálalásra készen áll, amint szükség van rá. A perkolátor külső oldalán egy szintjelző is található, így mindig tudja, hogy mennyire van tele, és mikor kell esetleg újratöltenie.

Vehető rozsdamentes acél kávéfilter

Ezt a kávéperkolátort az egyszerű használat és a kényelem jegyében tervezték. Kivehető kávészűrője van, amely rozsdamentes acélból készült, így nem csak hosszú élettartamú, de könnyen tisztítható is. A szűrő lehetővé teszi, hogy akár durva őrlésű kávéval, akár finomabb őrlésű változatokkal dolgozzon. A kényelem témáját folytatva a készülék oldalán található fogantyúk szigeteléssel rendelkeznek, így a kávéperkolátort gyorsan és egyszerűen mozgathatja anélkül, hogy megégetné magát. A fedél is műanyagból készült gombbal van ellátva, így azt is kényelmesen felemelheti anélkül, hogy megégetné magát. Hogy jelezze, mikor elég forró a víz, az oldalán jelzőfények vannak, így pontosan tudja, mikor kezdődhet a főzés, és mivel a perkolátor négy gumilábon áll, tudja, hogy stabil, és használat közben biztosan a helyén marad.

Gyorsan tisztítható és vízkőmentesíthető

Ezt a kávéperkolátort nagyon könnyű tisztán tartani, így a kávé ízének minősége mindig magas lesz. A belsejét, a perkolátor csövét és a szűrőt minden használat után enyhe mosószerrel tisztíthatja. Annak érdekében, hogy a vízkő ne befolyásolja a fűtőelem teljesítményét, érdemes időnként vízkőmentesíteni a kávéperkolátort.  Szerencsére ez nagyon egyszerű ennél a készüléknél. Használjon vízkőoldószert, vagy készítsen saját keveréket vízből és ecetből, és forralja fel a perkolátort. Hagyja ázni 15 percig, majd engedje le az összes vizet. Végül pedig öblítse ki néhányszor jól, hogy az ecet íze és szaga kimosódjon. A külsejét egy nedves ruhával és némi meleg vízzel is letörölheti.

Tulajdonságok

  • Üveges szintjelző
  • Fedél műanyag fogantyúval
  • Vehető kávészűrő rozsdamentes acélból
  • Hőmérsékletjelző lámpa és precíziós vezérlés
  • Separált rendszer a kávé előállításához és tárolásához

Termékleírások

  • Nettó súly: 5kg
  • Dimensions: B34 x D34 x H59cm
  • Térfogat: 15L
  • Főzési idő 15L: 45-60 perc
  • 230V / 50Hz / 1 fázis 1520W
EAN: 8719632121367 Cikkszám: 09300599 Kategória:

SHOPPING CART

close