-39%

Mosogatóasztal – 120 x 75cm – balra – hátfal és tároló polc | Maxima 09201037

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09201037

274 869 Ft 453 600 Ft (216 432 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 178,731.00 Ft (39%) !

Elfogyott

A mosogatási folyamatot úgy állítsa be, hogy a lehető leghatékonyabban működjön, ha mosogatóval ellátott mosogatóasztalt csatlakoztat az előöblítő zuhanyhoz vagy  átfolyós mosogatógéphez. Így biztosíthatja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki mosogatógépéből.

Egy hatékony munka

Az előöblítőasztal használata azt jelenti, hogy bőven van hely a megfelelő helyre tenni a piszkos edényeket, készen az előöblítésre vagy akár az azonnali mosogatásra. Mosás vagy öblítés után az edényeket szépen elhelyezheti a lefolyóasztalon, hogy egy ideig száradjanak, mielőtt újra használatra készek lennének. A mosogatógép összes kosarát is logikusan és hatékonyan mozgathatja az összes mosogatási folyamat során.

Változatos modellek

A Maxima kínálatában több mosogatóasztal mosogatóval is megtalálható.
Ezek különböző méretekben kaphatók, így mindig van egy megfelelő konfiguráció, amely illeszkedik az Ön konyhai helyiségéhez. Minden esetben rozsdamentes acélból készült, robusztus munkaasztalt kap. A sima és varratmentes felület nagyon könnyen tisztítható, és nem szívja magába az ételfestékeket vagy ízeket. Ezek az asztalok középen mosogatóval rendelkeznek, és olyan modellek is kaphatók, amelyek az átjáró mosogatógép bal vagy jobb oldalához csatlakoztathatók. Vannak olyan asztalok is, amelyek lefolyóasztalnak is alkalmasak, és amelyek nem tartalmaznak mosogatót. Ezek szintén kaphatók a mosogatógép bal vagy jobb oldalán csatlakoztathatóak.

Tulajdonságok

  • Minden változatban ugyanazokat a következő tulajdonságokat találja:
  • kézreálló fröccsenésvédő hátul és oldalt
  • stabil rozsdamentes acélból készült kivitel
  • polc tárolásra, például további kosarak vagy mosószer
  • ./li>

  • easy connection with a pass through dishwasher

Product specifications

  • Dimensions: W120 x D75 x H85cm
EAN: 8719632124474 Cikkszám: 09201037 Kategória:

SHOPPING CART

close