Narancssárga gyümölcscentrifuga kocsi – kompakt – hulladékgyűjtő vödörrel – kerekeken | Maxima 09360030

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

A következő termékek még mindig raktáron vannak a gyártónál: 5 db

Katalógusszám: 09360030

334 320 Ft (263 244 Ft ÁFA nélkül)

Engedélyezett utánrendelésre

Ez a kocsi teljesen rozsdamentes acélból készült kerekes talppal rendelkezik, és ideális a Maxima MAJ-26X automata gyümölcscentrifugával vagy a MAJ-50X narancscentrifugával való kombinálásra. Ezek a narancsléprések meglehetősen nehezek lehetnek, és nehéz őket oda-vissza mozgatni a konyhába tisztítás céljából. Ezzel a praktikus kocsival bármikor, amikor csak szükséges, gond nélkül áthelyezheti a gyümölcsprést egy másik helyre. 

Hulladékgyűjtővel együtt

A kocsi nemcsak tartós, de segít Önnek abban is, hogy fenntarthatóbb legyen. Egy nagyméretű hulladékgyűjtő vödörrel rendelkezik, amelyet a ház belsejében helyezhet el, hogy összegyűjtse a préselés során keletkező hulladékot és narancshéjat. A négy kerék közül kettő fékkel van ellátva, így a kocsi, beleértve a gyümölcscentrifugát is, stabilan elhelyezhető anélkül, hogy aggódnia kellene a megcsúszás miatt. Az alaphoz tartozik egy gyűjtőtálca és tartozékok is, amelyek a hulladékot a szemetes felé irányítják.

Egyszerűen tisztítható

A ház, a tartály és a tartozékok mind rozsdamentes acélból készültek, így nagyon könnyen tisztíthatóak. A higiénikus és problémamentes tisztításhoz csupán egy nedves ruhára és enyhe tisztítószerre van szükség. A vödör is levehető az aljzatról, és könnyen kiüríthető.

Tulajdonságok

  • Egyszerűen tisztítható
  • Kerekeken a könnyű mozgatáshoz
  • Mellé tartozik egy vödör a hulladékgyűjtéshez
  • Fits orange juicers in a stable position
  • Made from stainless steel and easy to clean

Product specifications

  • Dimensions: B52 x D44 x H75cm
EAN: 8719632122685 Cikkszám: 09360030 Kategória:

SHOPPING CART

close