-11%

Prémium grillsütő – 3 zónás – hármas egység – 90cm mély – gázos | Maxima 09398593

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09398593

1 220 940 Ft 1 365 840 Ft (961 370 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 144,900.00 Ft (11%) !

Elfogyott

Az ízletes grillezett barbecue ízét szeretné hozzáadni az ételeihez? Ez a robusztus gázgrill a 120 x 90 cm-es szélességű, méretes méretekkel és három főzőzónával szinte bármit elbír. A grilllapon lévő ferde hornyoknak köszönhetően a zsír a hőforrás fölött csöpög le, és az ebből származó füst autentikus grillízzel ajándékozza meg Önt. A lángokat a lejtős alsó grilllemez védi, amely a zsírt egyenesen a csepegtető tálcába vezeti, így az nem érintkezik a lángokkal. Két felső grilllemez (“Iron Bar Grids”) is található, amelyek alapfelszereltségként nem tartoznak a csomaghoz, de könnyen megrendelhetők tartozékként.

Optimális biztonság

A ferde felső grill alatt egy öntöttvas grilllemez található. Ez biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el, és a grill teljes felületét használhatja. A rozsdamentes acélból készült fröccsenésvédő véd az olajfröccsenés ellen. A tökéletes hőmérséklet eléréséhez a hőforrásokat külön-külön állíthatja be a biztonsági termosztát segítségével, amelynek tartománya 100 és 300°C között van. A hőérzékelővel ellátott biztonsági szelep is rendelkezésre áll. Ez biztosítja, hogy a fojtószelep addig maradjon nyitva, amíg az érzékelő még érzékeli a hőt. Amint nincs láng, ez automatikusan elzárja a fojtószelepet, így a gáz nem tud kiszökni. Az égő gyújtólánggal is fel van szerelve, hogy használata biztonságos és kényelmes legyen. Ehhez a grillsütőhöz LPG vagy földgáz is használható. Alkalmas főzősorba való elhelyezésre is, és webshopunkból megrendelheti az állványt, amire ráállítható. Ez alatta lévő szekrénnyel vagy anélkül is kapható.

Egyszerűen tisztítható

Az intelligens kialakításnak és a prémium minőségű anyagok kiválasztásának köszönhetően ez a faszéngrill könnyen tisztítható. A teteje zökkenőmentesen hegesztett, így nem tapadnak rá ételmaradékok. Mind a felső, mind az alsó grillrácsot ferdén helyezték el, így a zsír a csepegtető tálcába csöpög. A ház és a fröccsvédő teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Ez sima felületet eredményez, amely gyorsan és egyszerűen eltávolítható egy ronggyal. Remove any stubborn residue with a scraper and take a damp cloth with some warm water and a mild detergent to clean all parts thoroughly.

Product specifications

  • Net weight: 95kg
  • Dimensions: W120 x D90 x H28cm
  • Teljes gázteljesítmény: 27,0 kW
  • Beszerelt gázinjektorok: G25 – földgáz
  • Extra gázinjektor-készlet: G30 – LPG (propán/bután)
EAN: 8720365340703 Cikkszám: 09398593 Kategória:

SHOPPING CART

close