Premium Vízfürdő – Egyszemélyes készülék – 90cm mély – Gáz | Maxima 09398630

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09398630

208 740 Ft (164 362 Ft ÁFA nélkül)

Elfogyott

A megbízható bain marie tökéletes eszköz az ételek egyenletes felmelegítésére, anélkül, hogy azok megégnének vagy szétválnának. Ideális segítség az ételek lassú főzéséhez, valamint ahhoz, hogy hosszabb ideig tartsa őket melegebb helyen. A bain marie nagyszerűen segít melegen tartani nagy mennyiségű ételt nagy létszámú csoportok számára, ami nagyon praktikussá teszi, például étkezdékben és cateringes rendezvényeken.

Egyszerű használat

A vízmedence kézzel tölthető meg vízzel. Használat után a lefolyócsap segítségével könnyen újra kiüríthető. Miután a piezo gyújtással bekapcsolta, egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet. A hőmérsékletjelző lámpa tudatja Önnel, ha a beállított hőmérsékletet elérte. A gyors és hatékony fűtésnek köszönhetően soha nem kell sokáig várakoznia. Ez a rozsdamentes acélból készült bain marie 1/2 GN és 2/3 GN edények kombinációjához alkalmas (15 cm magasságig). Ezeket nem tartalmazza a csomag, de webshopunkon keresztül könnyedén megrendelheti őket.

Egyszerű tisztítás

A bain marie általában nem nagyon koszolódik a normál használat során. A készülék tisztításához kapcsolja ki, és vegye ki a GN tartályokat. Legyen óvatos, mert a tálcákról forró vízcseppek csöpöghetnek le. A GN tartályok betehetők a mosogatógépbe. A csap segítségével engedje le a vizet a bain marie-ból. A belső és a külső rész sima rozsdamentes acélból készült, így egyszerűen tisztítható nedves ruhával és enyhe mosószerrel. Finally, dry all the parts and put the bain marie back together.

Product specifications

  • Net weight: 59,8kg
  • Dimensions: W40 x D90 x H28cm
  • Teljes gázteljesítmény: 2,0 kW
  • Beszerelt gázinjektorok: G25 – földgáz
  • Extra gázinjektor-készlet: G30 – LPG (propán/bután)
EAN: 8720365340987 Cikkszám: 09398630 Kategória:

SHOPPING CART

close