Gasztronorm tartály – 1/3 GN – 15cm mély – Polikarbonát | Maxima 09367920

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

Több mint 10 db van raktáron a gyártónál

Katalógusszám: 09367920

5 880 Ft (4 630 Ft ÁFA nélkül)

Engedélyezett utánrendelésre

A Gastronorm (GN) tartály minden vendéglátóipari konyha nélkülözhetetlen része. A professzionális konyhában sosem lehet elég GN-tartály vagy tálca. Az azonos méretű GN-tálcák használata sokkal hatékonyabbá teszi a konyhai munkát. Mivel a GN-tartályok egymásra helyezhetők, tökéletesen alkalmasak tárolásra, és kevés helyet foglalnak el a konyhában.

Mi a Gastronorm?

A Gastronorm a tartályok méretezésére vonatkozó világszabvány. Ennek nagy előnye, hogy mivel a méretek azonosak, sokféle vendéglátóipari berendezéssel kombinálva használhatja őket. Ez a GN tárolóedény például alkalmas sütőkben, hűtőszekrényekben, fagyasztókban, salátaasztalokban, displayekben, bain marie-kban és még chafing dish-ekben is. Az azonos méretű GN tálcák használata sokkal hatékonyabbá teszi a konyhai munkát. Ráadásul a GN-tartály megfelel az élelmiszer-biztonságra vonatkozó európai követelményeknek.

A polikarbonát előnyei

A polikarbonát GN-tartályokban való használata számos előnnyel jár. Ez az anyag például szinte elpusztíthatatlan, és az átlátszóságának köszönhetően minden oldalról át lehet látni rajta, így tudni lehet, hogy mi a tartály tartalma. Ezenkívül szagtalan és íztelen anyag, amely nem szívja magába ezeket a tulajdonságokat az ételből. A legnagyobb előnye azonban a könnyű tisztíthatóságban rejlik. A polikarbonát GN-tartályok mosogatógépben moshatók, gyorsan száradnak, és -40 és 100°C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak. Ez a GN-tartály ráadásul behajtott élekkel és lekerekített sarkokkal rendelkezik az extra támogatás érdekében, így biztonságos és könnyen használható. 

Termékleírások

  • Gastronorm size: 1/3 GN
  • Capacity: 6L
  • Dimensions: B32,5 x D17,6 x H15cm

A különböző anyagokból készült GN tartályok és fedelek nem cserélhetők fel egymással.

EAN: 8720365341298 Cikkszám: 09367920 Kategória:

SHOPPING CART

close