-38%

Prémium Chargrill – 2 zónás – Dupla – 90cm mély – Gáz | Maxima 09398591

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09398591

812 154 Ft 1 320 480 Ft (639 491 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 508,326.00 Ft (38%) !

Elfogyott

Húst, halat vagy zöldséget szeretne finom grillízzel feldobni? Ez a két főzőzónával rendelkező, robusztus gázgrill bármit elbír, amit csak hozzáad. A grilllapon lévő ferde hornyoknak köszönhetően a zsír a hőforrás fölé csöpög anélkül, hogy a lángokhoz érne. A füst pedig autentikus grillízzel ruházza fel. Gázzal és nem faszénnel működik, ami rengeteg takarítási munkát takarít meg. 

Optimális biztonság

A ferde felső grillrácsok alatt egy öntöttvas grilllemez található. Ez biztosítja a hő egyenletes eloszlását, így a grill teljes felületét kihasználhatja. A rozsdamentes acélból készült fröccsenésvédők megvédik az olajfröccsenéstől. A hőforrásokat a biztonsági termosztát segítségével külön-külön 100 és 300°C közötti tartományban állíthatja be. Egy termoelemmel ellátott biztonsági szelep is található. Ez biztosítja, hogy a fojtószelep nyitva marad, amíg az érzékelő hőt érzékel. Amint nincs láng, ez automatikusan elzárja a fojtószelepet, hogy a gáz ne tudjon távozni. Az égő gyújtólánggal van felszerelve, hogy használata biztonságos és kényelmes legyen. A grillsütőhöz LPG vagy földgáz is használható. Alkalmas főzősorba való elhelyezésre, és bővítheti, ha megrendeli az alatta lévő szekrénnyel vagy anélkül ellátott talapzatot.

Egyszerűen tisztítható

Az intelligens kialakításnak és a prémium minőségű anyagok használatának köszönhetően ez a faszéngrill könnyen tisztítható. A teteje zökkenőmentesen hegesztett, így az ételmaradékok nem halmozódnak fel. Mind a felső, mind az alsó grillrács ferdén van beállítva, így a zsír lecsöpög és a csepegtető tálcába kerül. A ház és a fröccsenésvédők teljes egészében rozsdamentes acélból készültek. Ezek a sima felületek gyorsan és egyszerűen tisztíthatók egy ronggyal. Távolítsa el a durva maradványokat egy kaparóval, majd egy nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel alaposan tisztítsa meg az összes alkatrészt.

Termékleírások

  • Nettó súly: 95kg
  • Készülék méretei: W80 x D90 x H28cm
  • Közös gázteljesítmény: 18,0 kW
  • Beszerelt gázinjektorok: G25 – földgáz
  • Extra gázinjektor-készlet: G30 – LPG (propán/bután)
EAN: 8720365340680 Cikkszám: 09398591 Kategória:

SHOPPING CART

close