Tányér – 3 rekeszes – rozsdamentes acél – mosogatógépben mosható | Maxima 09367855

Elérhetőség:

Rendelésre ( 4-7 napon belül )


Katalógusszám: 09367855

Még nem hozzáadott ár

Egy nyüzsgő kereskedelmi konyha rendben tartása nem könnyű feladat. Ezért jó ötlet befektetni olyan kis tárolóeszközökbe, amelyek segítenek abban, hogy minden ott legyen, ahol lennie kell. Ez a rozsdamentes acél tányér három különálló rekesszel rendelkezik, hogy az élelmiszereket külön-külön tárolhassa.

Tárolási megoldások

Az ételkészítés minden kereskedelmi konyhában kulcsfontosságú. Akár zöldségeket kell előkészítenie, akár apróra vágott fokhagymát kell kéznél tartania, ez a praktikus rozsdamentes acél tányér hasznos eszköz ahhoz, hogy az előkészített ételeket minél tovább hidegen és frissen tartsa. Három különálló rekeszével együtt tarthatja a különböző élelmiszereket anélkül, hogy azok befolyásolnák a többi hozzávalót. Ezek a rekeszek azt is megkönnyítik, hogy a már elkészített ételeket fagyasztásra készen tartsa, például a fagyasztóban készült ételek vagy ételkiszállítási lehetőségek esetében. 

Egyszerűen tisztítható

A rozsdamentes acél igazán előnyös anyag a konyhai berendezések és ételkészítő eszközök esetében. Nemcsak tartós, hanem nagyon egyszerűen tisztítható is. Az ételmaradékok nem tudnak megtapadni ezekben a lekerekített sarkokban, és fertőtleníteni is könnyű. Ráadásul mosogatógépben is mosható, ami ideális azoknak a kereskedelmi konyháknak, amelyeknek kevés az idejük, és a lehető leggyorsabban el kell mosogatniuk a berendezéseiket. A rozsdamentes acél emellett nagyon professzionálisan és csiszoltan néz ki.

Tulajdonságok

  • Rozsdamentes acélból készült, lekerekített sarkokkal
  • Mosogatógépben mosható
  • Három rekeszt tartalmaz
  • ./li>

  • Plastic lid needs to be ordered separately

Product specifications

  • Plate dimensions: B24 x D17,5 x H4cm
EAN: 8720365341519 Cikkszám: 09367855 Kategória:
Márka: Maxima

VÁSÁRLÓKOSÁR

close