Vákuumzsákok – Fésűs 150 x 250 mm – 100 db | Gastrokitchen
A vákuumozás során fontos szerepet játszik a fólia, amelyben a különböző fagyasztásra, főzésre vagy tárolásra szánt élelmiszerek biztonságosan csomagolhatók úgy, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják el.
A Gastrokitchen 150 x 250 mm-es vákuumzacskók nem csak tartósak és stabilak, hanem nagyon rugalmasan használhatók. Minden elterjedt vákuumberendezéssel kompatibilisek.
- A zacskókban tárolhat friss, de már feldolgozott ( pácolt, sült, főtt, sült, szárított, füstölt ) termékeket is, mint például: hús, felvágott, hal, sajt, fűszernövények, fűszerek, diófélék és szárított gyümölcsök, gyümölcsök, diófélék, gomba
- A vákuumcsomagolás minden esetben azt a hatást éri el, hogy jelentősen meghosszabbítja az eltarthatósági időt és védelmet nyújt a romlás és a nedvességváltozás ellen.
- A zacskók környezetbarát anyagból készülnek és újrafelhasználhatóak.
- Sous-vide főzéshez is alkalmas, vastag falú, akár 70-90µ vastagságú
Vákuumzacskóink – fésűs 150 x 250 mm – 100 db a legjobb ár-érték arányúak a piacon. Nagyra fogják értékelni a termeléssel, feldolgozással, élelmiszer kereskedelemmel hivatásszerűen foglalkozó, a vendéglátóiparban (bárok, éttermek, szállodák) tevékenykedő emberek, valamint a vadászok , halászok, turisták, sofőrök és mindenhol, ahol az élelmiszerek minősége és frissessége számít.
Technikai paraméterek:
- Anyag:
- Műanyag: Poliamid/polietilén
- Méretek: 150×250 mm
- vastagság: 70-90µ
- Egy csomag: 100 darab
- Felület: sima
- Készült: Olaszországban
Alkalmas 80°C 24 órán át tartó, 100°C 2 órán át tartó vagy max. 121°C 1 órán át tartó főzési hőmérsékletre.
A Gastrokitchen vákuumzacskók univerzálisak és alkalmasak bármelyik márkájú klasszikus vákuumfőzőhöz:
Proficook | Silvercrest | Clatronic | Zepter | Severin | Lund | Caso | Food Saver | Bartscher | Hendi | Stalgast | Maxima | Klarstein és sok más.