Vákuumzsákok – fésűs 250 x 350 mm – 100 db | Gastrokitchen
A vákuumozás során fontos szerepet játszik a fólia, amelybe a különböző fagyasztásra, főzésre vagy tárolásra szánt élelmiszereket biztonságosan lehet csomagolni úgy, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják el.
A Gastrokitchen 250 x 350 mm-es vákuumzacskók nemcsak tartósak és stabilak, hanem nagyon rugalmasan használhatók. Minden elterjedt vákuumberendezéssel kompatibilisek.
- A zacskókban friss, de már feldolgozott ( pácolt, sült, főtt, sült, szárított, füstölt ) termékeket is tárolhat, mint például: hús, felvágott, hal, sajt, fűszernövények, fűszerek, diófélék és szárított gyümölcsök, gyümölcsök, diófélék, gomba
- A vákuumcsomagolás minden esetben azt a hatást éri el, hogy jelentősen meghosszabbítja az eltarthatósági időt és védelmet nyújt a romlás és a nedvességtartalom változása ellen.
- A zsákok környezetbarát anyagból készülnek és újrafelhasználhatóak.
- Sous-vide főzéshez is alkalmas, vastag falú, akár 70-90µ vastagságú
Vákuumzacskóink – fésűs 250 x 350 mm – 100 db a legjobb ár-érték arányúak a piacon. Nagyra fogják értékelni a termeléssel, feldolgozással, élelmiszer kereskedelemmel hivatásszerűen foglalkozó, a vendéglátóiparban (bárok, éttermek, szállodák) tevékenykedő emberek, valamint a vadászok , halászok, turisták, sofőrök és mindenhol, ahol az élelmiszerek minősége és frissessége számít.
Technikai paraméterek:
- Anyag:
- Műanyag: Poliamid/polietilén
- Méretek: 250 x 350 mm
- vastagság: 70-90µ
- Egy csomag: 100 db
- Felület: sima
- Készült Olaszországban
Sütési hőmérséklet 80°C 24 órán keresztül, 100°C 2 órán keresztül, vagy max. 121°C 1 órán keresztül.
A Gastrokitchen vákuumzacskók univerzálisak és alkalmasak bármely márkájú klasszikus vákuumfőzőhöz:
Proficook | Silvercrest | Clatronic | Zepter | Severin | Lund | Caso | Food Saver | Bartscher | Hendi | Stalgast | Maxima | Klarstein és sok más.