-18%

Gasztronorm fedél – 1/6 GN – Polikarbonát | Maxima 09367934

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

Több mint 10 db van raktáron a gyártónál

Katalógusszám: 09367934

1 029 Ft 1 260 Ft (810 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 231.00 Ft (18%) !

Engedélyezett utánrendelésre

A Gastronorm (GN) tartály minden vendéglátóipari konyha nélkülözhetetlen része. A professzionális konyhában sosem lehet elég GN-tartály vagy tálca. Az azonos méretű GN tálcák használata sokkal hatékonyabbá teszi a konyhai munkát. Mivel a GN-tartályok egymásra helyezhetők, tökéletesen alkalmasak tárolásra, és kevés helyet foglalnak a konyhában. Ez a fedél átlátszó és szintén polikarbonátból készült, hogy illeszkedjen a Maxima polikarbonát GN-tartályaihoz.

Mi a Gastronorm?

A Gastronorm az ilyen tartályok méretezésére vonatkozó világszabvány. Ennek nagy előnye, hogy mivel a méretek azonosak, számos vendéglátóipari berendezéssel kombinálva használhatja őket. A GN tárolók például alkalmasak sütőkben, hűtőszekrényekben, fagyasztókban, salátaasztalokban, displayekben, bain marie-kban és még chafing dish-ekben is. Az azonos méretű GN tálcák használata sokkal hatékonyabbá teszi a konyhai munkát. Ráadásul a GN tároló megfelel az élelmiszer-biztonságra vonatkozó európai követelményeknek.

A polikarbonát előnyei

A polikarbonát használata a GN tárolókban és fedelekben számos előnnyel jár. Ez az anyag például szinte elpusztíthatatlan, és az átlátszóságának köszönhetően minden oldalról át lehet látni rajta, így tudni lehet, hogy mi a tartály tartalma. Ezenkívül szagtalan és íztelen anyag, amely nem szívja magába ezeket a tulajdonságokat az ételből. A legnagyobb előnye azonban a könnyű tisztíthatóságban rejlik. Polycarbonate GN containers and lids are dishwasher safe, dry quickly and can withstand temperatures from -40 up to 100°C. 

Product specifications

  • Gastronorm size: 1/6 GN
  • Dimensions: W17,6 x D16,2cm

A különböző anyagokból készült GN tartályok és fedelek nem cserélhetők fel egymással.

EAN: 8720365341434 Cikkszám: 09367934 Kategória:

SHOPPING CART

close