-40%

Italadagoló – 3 x 8L – Központi hűtőcső – Áram nélkül is működik | Maxima 09300543

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

Több mint 10 db van raktáron a gyártónál

Katalógusszám: 09300543

210 Ft 348 Ft (165 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 138.05 Ft (40%) !

Engedélyezett utánrendelésre

Ez a gyönyörű kialakítású italadagoló alkalmas gyümölcslevek, slushie-k és egyéb italok professzionális bemutatására. Emellett ideális berendezés, ha vendéglátóhelyén önkiszolgáláshoz az italok önkiszolgálási lehetőségére van szüksége. Nagyon hasznos például a szállodákban a reggeli büféasztalnál, vagy a gyorséttermek és büfék italszigeténél. Ez az italadagoló a különböző gyümölcslevek mellett jéghideg víz, üdítők és frissen készített limonádé felszolgálásához is jól használható. Minden tartályban akár nyolc liter is elfér, így az egész készülék összesen 24 literes. Legfeljebb 15 cm magas poharakkal használhatja

Nincs szükség áramra

Az italadagoló egyik legfőbb előnye, hogy áram és áram nélkül is használható.
A folyadékot a 100% BPA-mentes tartályban egy középen lévő rozsdamentes acélcső tartja hűvösen, amely jéggel van töltve. Az adagoló teste rozsdamentes acélból készült, amely karcálló és könnyen tisztán tartható. A tartály átlátszó, így a vendégek könnyebben láthatják a terméket, és könnyebben tudnak választani. A masszív alap és a modern kialakítás biztosítja, hogy az adagoló nemcsak jól nézzen ki, hanem stabilan a helyén is maradjon. A tartályok oldalán két fogantyú is található, hogy kényelmesebbé tegye az emelést.

Egyszerűen tisztítható

A csepptálca, amely alapfelszereltségként jár ehhez a professzionális és robusztus italadagolóhoz, könnyen eltávolítható és tisztítható. Ez az adagoló többi részére is vonatkozik. Egyszerűen vegye ki az alkatrészeket, és tisztítsa meg őket meleg vízben, egy kis enyhe mosószerrel. Az alkatrészek nem alkalmasak mosogatógépben történő tisztításra. Tisztítás után fogjon egy puha ruhát, és törölje szárazra az összes alkatrészt. Ezután újra összeszerelheti az adagolót, és máris készen áll a következő körre.

Tulajdonságok

  • Egyszerűen szétszerelhető
  • Egyszerűen tisztítható csepptálca
  • Egyszerűen tisztítható csepptálca
  • Doesn’t require any power source
  • Suitable for glasses of up to 15cm
  • Contains stainless steel centre tube for cooling

Product specifications

  • Net weight: 8,4kg
  • Dimensions: B86 x D36 x H56cm
EAN: 8719632122623 Cikkszám: 09300543 Kategória:

SHOPPING CART

close