Jéggép – 60kg/nap – golyós kockák – léghűtés | Maxima 09300131

Elérhetőség:

Rendelésre ( 4-7 napon belül )


Katalógusszám: 09300131

448 880 Ft (353 449 Ft ÁFA nélkül)

Rendelésre ( 4-7 napon belül )

A koktélok, üdítők vagy más alkoholos italok felszolgálásakor a jégkockák a folyamat elengedhetetlen részét képezik. Használhatja őket a bárban, a teraszon vagy az étteremben az italok hűtésére, vagy más ételek vonzó módon történő bemutatására. Ennek a léghűtéses jéggépnek köszönhetően 24 óránként akár 60 kg jégkockát is készíthet. Tartalmaz egy tárolóhelyet is, amelyben akár 13 kg jégkockát is tárolhat, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen. A jégkockák, amelyeket ez a gép előállít, golyó alakúak és belül üregesek. Ezt a modellt kifejezetten a bárpult vagy a pult alatt történő használatra tervezték.

Kényelmes kanál

Ez a jégkészítő egy jól szigetelt és higiénikus gép. A könnyű használatot szem előtt tartva tervezték. A gép hátulján keresztül léghűtéses, ami azt jelenti, hogy nem túl meleg helyiségekben is jól használható. Kap egy kényelmes lapátot is, amellyel kényelmesen és higiénikusan is kiveheti a jeget a jéggépből. Továbbá ez a jégkészítő túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, így biztonságosan dolgozhat, és nem kell aggódnia a gép túlterhelése miatt. A víz megfagyasztásához a készülék hatékony hűtőrendszerrel van felszerelve, és R290-es hűtőközeget használ. A jéggép ivóvízcsatlakozáshoz való csatlakoztatásához ellátótömlőket is kap. Nincs szükség kézi víz hozzáadására. A készülék teljesen automatikus, így magától is hagyhatja futni. A jéggép nem rendelkezik leeresztő szivattyúval. A leeresztő tömlőt a gép kivezető nyílásánál lejjebb kell csatlakoztatni. A jégkészítő előlapján egy felhasználóbarát, figyelmeztető lámpákkal ellátott kezelőpanel található. Ha meghibásodás lép fel, ha a tárolótartály megtelt, vagy ha a vízszint túl alacsony, a visszajelző lámpák figyelmeztetik Önt.

Egyszerű tisztítás

Ez a jégkockakészítő készülék burkolata és ajtaja 18/8 rozsdamentes acélból készült, így ez a készülék nagyon könnyen tisztán tartható. Egyszerűen csak törölje le egy nedves ruhával és egy kis enyhe mosószerrel. A jégkockakészítő belseje ABS-ből készült, amely szintén könnyen tisztítható anyag. Ismét csak egy nedves ruhával és egy kis mosószerrel kell tisztítani a belsejét. Fontos azonban, hogy a tisztítás után mindenképpen szárítsa meg a készüléket egy puha ruhával, mielőtt újra bekapcsolná. Ez a készülék is nagyon stabil, köszönhetően a négy állítható lábnak, amelyen áll.

Tulajdonságok

 • Léghűtéses jéggép
 • Vízszeleppel rendelkezik
 • Golyós jégkockákat készít
 • .Felhasználóbarát kezelőpanel
 • Kijelzőfények a teljes tárolási és alacsony vízszintet jelzik

Termékleírások

 • Nettó súly: 33kg
 • Termelési kapacitás: 60kg 24 óra alatt
 • Tárolási kapacitás: 13kg
 • Jégkocka méretei: kb. Ø2-3 x H3-4cm
 • Dimensions: Méretek:
  W40 x D51 x
 • Hűtőközeg:
  230V /50Hz / 1 fázis 400W
EAN: 8719632122142 Cikkszám: 09300131 Kategória:
Márka: Maxima

VÁSÁRLÓKOSÁR

close