-35%

Italadagoló – 2 x 8L – Központi hűtőcső – Áram nélkül is működik | Maxima 09300542

Availability:

Elfogyott


Katalógusszám: 09300542

61 929 Ft 95 760 Ft (48 763 Ft ÁFA nélkül)

A kedvezményed: 33,831.00 Ft (35%) !

Elfogyott

Ez a gyönyörű kialakítású italadagoló alkalmas gyümölcslevek, slushie-k és egyéb italok professzionális bemutatására. Emellett ideális berendezés, ha vendéglátóhelyén önkiszolgáláshoz az italok önkiszolgálási lehetőségére van szüksége. Nagyon hasznos például a szállodákban a reggeli büféasztalnál, vagy a gyorséttermek és büfék italszigeténél. Ez az italadagoló a különböző gyümölcslevek mellett jéghideg víz, üdítők és frissen készített limonádé felszolgálásához is jól használható. Két különálló tartályával egyszerre több ital felszolgálását teszi lehetővé. Ebben a  kiváló minőségű italadagolóban összesen akár 16 liter folyadék is elfér, és legfeljebb 15 cm magas poharakkal használható.

Nincs szükség áramra

Egyik fő előnye ennek az italadagolónak, hogy áram és energia nélkül is használható.
A folyadékot a két 100%-ban BPA-mentes tartályban egy középen lévő rozsdamentes acélcső tartja hűvösen, amely jéggel van töltve. Az adagoló teste rozsdamentes acélból készült, amely karcálló és könnyen tisztán tartható. A tartály átlátszó, így a vendégek könnyebben láthatják a terméket, és könnyebben tudnak választani. A masszív alap és a modern kialakítás biztosítja, hogy az adagoló nemcsak jól nézzen ki, hanem stabilan a helyén is maradjon. A tartályok oldalán két fogantyú is található, hogy kényelmesebbé tegye az emelést.

Egyszerűen tisztítható

A csepptálca, amely alapfelszereltségként jár ehhez a professzionális és robusztus italadagolóhoz, könnyen eltávolítható és tisztítható. Ez az adagoló többi részére is vonatkozik. Egyszerűen vegye ki az alkatrészeket, és tisztítsa meg őket meleg vízben, egy kis enyhe mosószerrel. Az alkatrészek nem alkalmasak mosogatógépben történő tisztításra. Tisztítás után fogjon egy puha ruhát, és törölje szárazra az összes alkatrészt. Ezt követően újra összeszerelheti az adagolót, és máris készen áll a következő körre.

Tulajdonságok

 • Egyszerűen szétszerelhető
 • Egyszerűen tisztítható csepegtetőtálca
 • Nem igényel áramforrást
 • Legfeljebb 15 cm-es poharakhoz alkalmas
 • Rozsdamentes acél középső csövet tartalmaz a hűtéshez

Termékleírások

 • Nettó súly:
  15 cm-es poharakhoz alkalmas
 • Megfelelő a
  hűtéshez:
  5,6 kg
 • Dimensions: W56 x D55 x D36cm
EAN: 8719632122616 Cikkszám: 09300542 Kategória:

SHOPPING CART

close